L’arribada a Coyhaique no pot ser millor, gran acollida de la família del meu amic Roberto i gran dinar: sopa de patates, carn, choclo (blat de moro), cilantro i ají! Boníssim!
I a la nit, sopar de Cap d’Any amb ceviche de salmó i Chupe de Jaivas, un plat de cranc amb pa, ceba i vi blanc tot gratinat, i regat amb grans dosis de vi!
El dinar de Cap d’Any fou també ben patagònic: un asado de xai (cordero al palo). El lliguen amb filferro a una doble creu metàl·lica i el rosteixen al foc durant 3 hores, tot sencer.
Excursió a Cerro Castillo
Tot i la bellesa de l’entorn, els camins de la zona no estan marcats ni habilitats pel trekking.
Amb en Roberto i en Pacha en fem un dels pocs que està una mica marcat: el Cerro Castillo. És una ruta molt bonica de tres dies i es troba una mica al sud de Coyhaique.
Agafem el bus i baixem a “Las Horquetas” i caminem 3 dies per valls amb boscos de fals faig (Nothofagus), glaceres penjants de pics punxeguts sobrevolats per algun còndor i llacs de colors blaus únics. Espectacular!
Podeu veure un mapa de la ruta aquí:
La ruta va ser de 27 km, +1366 i -1826 metres. És una ruta bastant fàcil i molt escènica!
Deixa un comentari