El 23 d’Abril del 2016 vam celebrar un Sant Jordi diferent: la Celia, el Gordo i la Lara van anar a comprar al mercat de Wanchaq a Cusco per fer Cebiche a Perú! Després vam anar a casa on la Celia i el Gordo van cuinar i vam passar un dia genial. El Cebiche estava boníssim!
Podeu veure el vídeo de l’experiència aquí:
Els ingredients que van fer servir són els següents:
– Peix (en concret, Perico)
– Ají limo
– Rocoto (un tipus de pebrot vermell)
– Camote (Moniato)
– Choclo (Blat de moro blanc)
– Api
– Ceba
– Kion (jengibre)
– Limón (al que nosaltres li diem lima)
– Cilantro
– Enciam
– Sal
A vegades és difícil trobar els ingredients per fer cebiche a casa nostra. Us adjunto un vídeo del famós cuiner Gastón Acurio a Mercats de Barcelona per veure què ens diu sobre el cebiche i quins ingredients podem trobar a casa nostra per fer-lo, per aquells que vulgueu experimentar!
Bon profit!
Yep Yep Yep
Deixa un comentari