El 23 d’Abril del 2016 vam celebrar un Sant Jordi diferent: la Celia, el Gordo i la Lara van anar a comprar al mercat de Wanchaq a Cusco per fer Cebiche a Perú! Després vam anar a casa on la Celia i el Gordo van cuinar i vam passar un dia genial. El Cebiche estava boníssim!

Podeu veure el vídeo de l’experiència aquí:

Els ingredients que van fer servir són els següents:

Peix (en concret, Perico)
Ají limo
Rocoto (un tipus de pebrot vermell)
Camote (Moniato)
Choclo (Blat de moro blanc)
Api
Ceba
Kion (jengibre)
Limón (al que nosaltres li diem lima)
Cilantro
Enciam
Sal

A vegades és difícil trobar els ingredients per fer cebiche a casa nostra. Us adjunto un vídeo del famós cuiner Gastón Acurio a Mercats de Barcelona per veure què ens diu sobre el cebiche i quins ingredients podem trobar a casa nostra per fer-lo, per aquells que vulgueu experimentar!

Bon profit!

Yep Yep Yep